Bewegen op muziek

Sport, spel en gymnastiek is een zeer gevarieerde bewegingsactiviteit, onder leiding van een enthousiaste docente, waaraan door een 30-tal jonge ouderen en ouderen die zich nog jong voelen, wordt deelgenomen.

Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen gedaan (zowel zittend, lopend of staand). Met behulp van diverse materialen, zoals ballen, ringen, hoepels, stokken en/of kegels worden leuke spelvormen verricht, waarbij alle gewrichten en spieren in beweging komen. Het tempo waarin de oefeningen worden uitgevoerd kan door de deelnemers zelf worden bepaald.

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd docente. Vrolijke oefenvormen op muziek en een lekker kopje koffie na de les (voor eigen rekening) maken van Bewegen op Muziek niet alleen een gezonde maar ook een gezellige bezigheid.

De lessen vinden plaats elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur in een van de zalen van Sportcomplex de Joffer te Voerendaal.

De kosten van deze activiteit bedragen € 12,50, per kwartaal, of € 50,00 per jaar.

Voor foto impressies: klik hier:

Senioren gym

Op maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er in het Trefcentrum Kunderhoes, voor twee groepen, onder deskundige leiding speciaal voor de ouderen gymnastiek oefeningen om fit te blijven.

Voor meer info klik hier:

Nieuwe deelnemers zijn nog steeds welkom.