Wandeling Savelsbos 5 mei 2023

Op vrijdag 5 mei 2023 vindt weer de maandelijkse Senso wandeling plaats. We vertrekken dit keer vanuit Gronsveld en wandelen we in de richting van het Savelsbos. Dit bos is een mooi hellingbos met schitterende vergezichten met op dit moment mooie voorjaarsbloeiers als de zeldzame gele bosanemonen, daslook en nog vele andere mooie groene planten. Onze pauzeplaats is eetcafe Riekelt, waar de gelegenheid is om een kopje koffie of thee te drinken met eventueel een stukje vlaai. Na de pauze lopen we dan via mooie paadjes en weilanden terug in de richting van Gronsveld. De wandeling kent enige hoogte verschillen maar deze zijn goed te doen. Indien het geregend heeft kunnen sommige paden modderig zijn. Goed schoeisel is voor deze wandeling zeker aan te bevelen. Ook deze keer is er weer een korte wandeling en deze wandeling start in Rijkholt. Deze vlakke wandeling vindt plaats in en rond Rijkholt en is geschikt om met rollators te lopen.

De lange wandeling heeft een lengte van ongeveer 10 kilometer, de korte wandeling heeft een lengte van 4 kilometer. Zoals gewoonlijk proberen we weer rond de klok van 14.30 uur terug te zijn in Voerendaal.

Verzamelen voor carpoolen 9.30 uur. Kerkplein Voerendaal (mortuarium). Zowel de wandelaars voor de lange als voor de korte wandeling vertrekken tezamen om 09.30 uur. Indien mensen op eigen gelegenheid gaan dienen zij om 09:50 uur aanwezig te op het adres Keerderweg 1 in Gronsveld, parkeerplaats van sporthal ’t Vroendel. Dit geldt voor de lange wandeling en de mensen voor de korte wandeling kunnen parkeren op de parkeerplaats voor eetcafe Riekelt en dienen ook om 9:50 uur aanwezig te zijn. De wandelaars voor de korte wandeling vertrekken gezamenlijk om 09:30 uur vanaf de parkeerplaats aan het Kerkplein.

Degene die mee wil wandelen, dient zich voor 3 mei 2023 aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Voor inlichtingen over deze wandeling kunt u terecht bij Albert van den Dries,  a.v.d.dries@gmail.com of bij Wiel Thiessen, telefoonnummer: 06-44046739 of  Stichtingsenso@gmail.com